• Client: Landmark Center
  • Location: Omaha, Nebraska
  • Area: 20,0000 GSF

This project consists of remodeling the 14th floor of the Landmark Center for Bailey Lauerman corporate offices. The space is a combination of open office and partially enclosed areas, along with some private offices and other enclosed spaces.


Project Highlights

  • Designed telecommunications space including equipment for termination of work area outlets and mounting of the Owner’s network electronics.
  • Designed horizontal cable from the building’s telecommunications riser room and work area outlets in the building including wireless access points.
  • Coordinated telecommunications power, grounding, and cooling design.
  • Designed audiovisual systems including supporting infrastructure and equipment selection such as video presentation and sound reinforcement for the following spaces:
    • Presentation theater
    • Team/client huddle rooms
    • Creative concepting areas
    • Production studio
    • Social monitoring video wall
    • Corporate team room
  • Coordinated video conferencing design for the team/client huddle rooms.
  • Coordinated interface from the CATV head-end in the building riser room for video signal distribution to the Bailey Lauerman space.
  • Designed audiovisual control system for audio and video source selection and interface with auxiliary systems, such as shade and lighting control.
  • Provided acoustical analysis and sound isolation recommendations for the presentation theater, creative concepting areas, team huddle areas, and private
Top